preloader
YAŞAMIN KONFORLU HALİ

Platin Grup

Konfor ve kaliteli yapıları ile yılların verdiği tecrübe sayesinde binlerce insanı ev sahibi yapıyoruz ve yeni projeler geliştiriyoruz.

Yaşamın Konforlu Hali

2015 Tarihinden itibaren aile şirketi olarak başladığımız bu yolculukta pek çok projeyi başarısıyla hayata geçirerek her gün daha da yükselen bir firma olmanın gururunu yaşıyoruz. Bugün sağlam adımlarla büyümemizi sürdürürken 2015 yılında başladığımız inşaat sektöründe emin adımlarla devam ediyoruz.

Amacımız en iyi şekilde yaptığımız projeleri geleceğe yatırım yaparak, en ideal koşulları oluşturup inşa ettiğimiz her yapıyla kalıcı değerler kazanmaktır. Hedefi insanlara hizmet etmek en yüksek faydayı sağlamak olan Platin grup her geçen gün artan çalışma azmiyle projelerimizi hayata geçirmeye devam etmektedir.

0

Tamamlanan Proje

0 +

Yeni Ev

0

Devam Eden Proje

0

Planlanan Proje

İletişime Geç

Telefon:

0312 504 0051
0553 535 8355

Email:

info@platingrup.com.tr

Adres:

Şeker mh 1407. Cd Golden Life Residence No:3/1 Etimesgut Eryaman Ankara

Neler
Yapıyoruz?

Proje Oluşturulması

Projelerimizi planlıyoruz, yapılacak projenin arazi zemin testleri ve yapı kaliteli öncelikle alanında uzman kişilerce inceleme sağlanıyor ve proje detaylarını hazırlıyoruz.

Proje Başlangıcı

Projelerimiz gerekli testleri tamamladıktan sonra ön hazırlıklar bittiğinde uzman ekip kadrosu ile kaliteli malzeme yapılarıyla projelerimizi hayata geçiriyoruz.

Proje Tamamlanması

Projelerimiz tamamlandıktan sonra örnek daire ve yapılarımız ile müşterilerimize sunuyoruz. Müşterilerimize satış için gerekli işlemleri başlatıyoruz.

Bitmiş Projelerimiz

PLATİN LİFE PROJESİ

FATİH PROJESİ

ELİF AYBÜKE PROJESİ

YAVUZ PROJESİ

Devam Eden Projelerimiz

PLATİN GOLD & DELUXE RESIDENCE

PLATİN LOFT RESIDENCE

PLATİN LOCA PROJESİ

Yaşamın Konforlu Hali

Projelerimiz hakkında bilgi almak ve dairelerimizi ziyaret etmek için bizimle iletişime geçebilir veya yandaki formu doldurabilirsiniz böylelikle yetkili arkadaşlarımız sizinle iletişime geçecektir. 

Telefon Bırakın Arayalım

    Hızlı İletişim

      İletişim

      ADRES:

      Şeker mh 1407. Cd Golden Life Residence No:3/1 Etimesgut Eryaman Ankara

      TELEFON:

      0312 504 0051
      0553 535 8355

      © 2023, Platin Grup İnşaat

      ×